Taner Akçakanat - Geçmiş Yaşam Çalışması (Anda Yaşama Çalışması) +90 553 918 4812
Ana sayfa| Hesabım / Üyelik | EN

Blog Yazılarım

Çalışmalar Sonrası

Döngüler Neden Olur


DÖNGÜLER NEDEN OLUR?

Hayatınızda tekrar eden tekrar tekrar önümüze gelen döngülerin neden olduğu hakkında birazcık bahsetmek istiyorum. Eğer geçmişte yaşadığımız olayların izleri üzerimizde kaldıysa onlarda ilgili duygu birikimleri olduysa onlarla ilgili üzerimizde enerji alanınızda tıkanıklıklar olur. Bu enerjiler tekrar tekrar aynı olayları yaşamamıza neden olur. Eğer düşüncelerim bir enerji birimi varsa ki var, düşünce bir birim ise, duyguların enerji birimi 1000 ile 100.000 birim arasında değişir. Yaşadığımız olaylarla ilgili bizim verdiğimiz reaksiyonlar onlarla ilgili hissettiğimiz düşünceler hissettiğimiz duygulardan kaynaklanır. Yaşadığımız olaylar üzerinizde negatif etkiler yarattıysa ve bunlara negatif tepkiler verdiysek unutamayacak kadar bizi derinden etkilediyse üzerimizde enerji alanımızda bir ağırlık bırakır.

Bu duygu sanki bahçede dolaşan su hortumunu bir yerden kıvırarak tıkanıklık yaratması gibi bir şeydir. Eğer su bahçe hortumdan gerekli şekilde geçmezse su yeteri kadar kuvvetli olmaz. Enerji alanımızda da yaşadığımız olaylar özellikle negatif olaylar tıkanıklık yarattı ise yaşam enerjimiz gerektiği kadar akmaz ve yaşam enerjimizi düşürür.  Bu durum sadece yaşadığımız olayları tekrar yaşamamıza neden olmaz aynı zamanda yaşam enerjimizi düşürür. Kendimizi kötü hissederiz, depresyon, mutsuzluk, hayata küskünlük hayatla yüzleşmemek gibi birçok sıkıntıya sebep olabilir. Yaptığım çalışmalarda zaman ve mekân olarak bunlara neden olan kaynak olay ana olay her neresi ise oraya gitmenize yardımcı oluyorum.  Bu olaylarla mümkün olduğu kadar sizi en az şekilde etkileyecek kadar yüzleşmenizi sağlıyorum. 

Bu olayların nedenlerini farkına varmanızı ve bu durumların hayatınızdaki etkilerini dengelemenize yardımcı oluyorum.  Kişilerin algıları açıksa, birebir hissettikleri algılar olabilir ya da enerji akışında vücutlarında belli bölgelerde belli algılar hissederek olabilir.  Ama iyi haber; sizin ne kadar algıladığınız veya algılamadığınız yapılan çalışmanın etkisini azaltan bir şey olmayacaktır. Çalışma aynı şekilde sonuç verecektir. 

Bu konu ile ilgili ekteki videoumuda lütfen izleyin.....Döngüler Neden Olur You Tube Videosu

Eğitim ve seans almak için;
☎️: 0312 803 23 90
???? : +90553 918 4812