Taner Akçakanat - Geçmiş Yaşam Çalışması (Anda Yaşama Çalışması) +90 553 918 4812
Ana sayfa| Hesabım / Üyelik | EN

Blog Yazılarım

Harika Dualar

Yenilenme Duası


YENİLENME DUASI'*

 

"Bu AN itibariyle artık özümle buluşup kendim olmayı ve kendimden kendime dönmeyi seçiyor ve onaylıyorum.

Beni benden uzaklaştırmak isteyen Eski enerjiye ait her türlü duygu, öğreti, kişi ve yaptırımları hayatımdan, enerji alanımdan keserek iptal ediyorum. 

Bağını keserek iptal ettiğim bu duyguları kendimden serbest bırakarak evrene gönderiyor. Artık onlar üzerinde düşünmüyor ve şükürle kabule geçip yoluma sevgiyle devam ediyorum.

Bu arada benim kontrolüm ve bilgim dışında bana gönderilen tüm olumsuz enerjileri de Sevgi , Şifa, Aşk ve Berekete dönüştürüp, Yüce Yaradanın ruhlarını aydınlatmasını dileyerek sahiplerine geri gönderiyorum.

Ne benden bir başkasına, ne başkasından bana negatif hiçbir düşünce ve enerjinin ulaşmayacağını biliyor ve Yüce Yaradan’dan aldığım Güce ve onun koruyucu ışığına teslim oluyorum.

Tekamül sürecimde öncelikle kendimle mutlu olmayı ve hayatı anlayarak keyif almayı seçiyorum.

SEÇİMLERİMDE çözüm odaklı ve daima hedeflerime doğru Cesaretle yürüyor ve seçimlerimin hayatıma yön verdiğini biliyorum.

Biliyorum ki, ben ne istersem ve neye izin verirsem öyle OLur. Bu yüzden günah keçisi aramıyor; kendimle ve sınavlarımla yüzleşiyor ve öğrenerek şükürle yürümeye devam ediyorum.

Ve biliyorum ki, her öğrendiğim ve kabul ettiğim sınav benim ruhsal yükselişimi hızlandırıyor. Bu yüzden kendimle savaşmıyor ve direnmiyorum. Kabule geçmenin ruhumu özgürleştirdiğini, öğrenmemi kolaylaştırdığını, farkında olmamı ve geleceğe daha cesur adımlarla yürümemi sağladığının Farkındayım. Bu farkındalığa da ruhsal yükseliş dendiğini ve biliyorum.

Kendimle mutlu olduğum, kendime yettiğim ve Daima Şükretmeyi bildiğim zaman, Tüm Mutluluk, Şans, Şifa, Aşk, Bereket enerjilerinin de rahatça, su gibi hayatıma aktığını biliyor ve sevgiyle kabul ediyorum.

Ben Daima her şeyin En iyisini Hak Ediyorum ve Yaradanın Sonsuz Kaynağından Tüm ihtiyacım olanın hayatıma sonsuz ve sınırsız akmasına izin veriyorum. 

Kendime ve isteklerime sınır koymuyor sonsuzluğun Bereketini , Işığını, Şifasını, Aşkını ve Tüm Mucizelerini sevgiyle kabul ediyorum.

Her şeyin bende başlayıp bende bittiğinin Farkındayım.

Yüce Yaradana Şükürler Olsun.."

Alıntı

www.tanerakcakanat.com


Eğitim ve seans almak için;
☎️: 0312 803 23 90
???? : +90553 918 4812