Taner Akçakanat - Geçmiş Yaşam Çalışması (Anda Yaşama Çalışması) +90 553 918 4812
Ana sayfa| Hesabım / Üyelik | EN

Blog Yazılarım

Çalışmalar Sonrası

GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEK


Hepimiz hayattan bir şeyler istiyoruz. İşimiz, kariyerimiz, ailemiz, ilişkilerimizle ilgili daha iyi olması ile ilgili beklentilerimiz var. Peki, beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesi için neler yapmalıyız? Bununla ilgili size bir zihin çalışması önereyim.

 Daha önce makalelerim arasında ‘Hayatınız Tesadüfi mi?  Adlı bir yazı var. Bu yazı o makalenin devamı niteliğinde. Bu yazıyı önce okumanız daha faydalı olabilir. Buradan ulaşabilirsiniz.  İsteklerimizi gerçekleştirmek için ilk önce hangi konuda ne istediğimizi netleştirmek gerekiyor. Örneğin aylık gelirinizi arttırma konusuna değinelim.

 

İlk önce bir zaman dilimi belirlemek gerekiyor. Örneğin, önümüzdeki sene ocak ayında aylık gelirimi %50 arttırmış olacağım gibi bir şey olabilir. Burada önemli bir nokta, belirttiğiniz konuya ilk önce sizin inanmanız gerektiği ve isteğinizin mantık çerçevesinde olan bir hedef olmasıdır. Örneğin şu anda ayda 5,000 TL kazanıyorken, önümüzdeki sene ayda 100,000 TL kazanma hedefi imkânsız değil ama inanmakta zorlanabileceğiniz bir hedef. Bunun yerine bir sene sonra ayda 9,500- 10,000 TL kazanmak gelirinizi yüzde 50 arttırmak veya ikiye katlamak uygun bir hedef olabilir. Eğer devlet memuru iseniz ve gelirinizin artması zor görünüyor ise ek gelir kazanacağınız bir iş bulmak hedefiniz olabilir. Kısacası sizin mantıklı bir şekilde karşı gelmeyeceğiniz bir hedef olmalı.

 Bir başka önemli nokta ise yazdığınız hedefe duygularınızı katmanızdır. Örneğin, önümüzdeki sene  Ocak ayında ayda 9,000 TL kazanmak beni İYİ HİSSETTİRİYOR. Faturalarımı rahatlıkla ödemek, hayatın kontrolünü elime aldığımı hissettiriyor. Bu duygu da GELECEĞE DAHA FAZLA GÜVENMEMİ sağlıyor.

Bu yazıdaki ana fikir sanki günlük tutuyormuşsunuz ve istediğiniz şeylerin gerçekleştiği gün, günlüğünüzü bu olay gerçekleşmiş ve siz bunu kaleme almış gibi bir yazı yazmanızdır. Bu yazıyı yazarken ve okurken o duyguları hissetmelisiniz. Yazıyı sanki olmuş gibi bir dille yazın. Olumlu duygular olumlu olayları daha çabuk çekmenizi sağlar. Eğer inanmadığınız bir yazı yazarsanız veya yazdığınızı okuduğunuzda kötü hissederseniz, bu çalışmayı bırakın. İnanabileceğiniz şekilde ayarlamalar yapın veya sizi daha iyi hissettiren başka bir konu seçin.Yazınızı destekleyebilecek resimler var ise onları ekleyin. Zihninizde canlandırın. Buradaki püf nokta bu çalışma esnasındaki duygularınız olacaktır. Siz iyi hissettiğiniz sürece yazı, resim ve müzikle desteklenen çalışmalar süreci olumlu etkiler.

 

Bundan sonraki adım ise yazdığınız şeylerin gerçekleşmesi için içinizden gelen dürtülere, sezgilere, fikirlere açık olmaktır.

 Örneğin eğer bir özgeçmiş yollamanız gerekiyor ise veya mülakata gitmeniz gerekiyor ise bunu ertelememeniz gerekir. Eğer zihninizde daha önce canlandırdığınız türde bir iş yerine görüşmeye gittiyseniz, orada iyi hissedersiniz. Eğer bu iş yeri sizin için uygun değilse kötü hissedersiniz.

 Bu iş yerinin kötü olduğu anlamına gelmez. Sizin aradığınız şartları sağlamayan bir yer olabilir. Bu duygulara kulak verin. Duygularınız bir navigasyon cihazı gibi sizi yönlendirebilir. Yeter ki farkında olun. İçsel rehberiniz her zaman sizin için devrededir.

 

Geleceğiniz sevgi ve huzurla dolu olsun.

 Çalışmayı yapan bir danışanımızın yorumunu ekliyorum.

 2 Şub 2015 tarihinde 09:34 saatinde, Ayca şunları yazdı:

 Günaydın ve mutlu haftalar Taner bey,14 şubat 2015

 Bugün birlikte yediğimiz yemek beni sevdiğini hissettirmen çok mutlu etti beni.

Bu özel günü birlikte geçirmekten çok mutlu oldum. Birlikte konuştuğumuz bana anlattığın konulardan ve keyifli sohbetimizden senin bana dürüst Olduğunu hissettirdin ve bugün ve tüm zamanlara doğru sana güveneceğimi beni hep seveceğini senin için değerli olduğumu hissettirdin .seninle birlikte Zaman'ın nasıl da keyifli geçtiğini anlayamadım.

 Senin bana karşı dürüst sevgi dolu hep Yanımda olacağını hissettirdin ve inandırdın güvendirdin.ve seninle Ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu sevgi dolu aşkla sadakat be güvenle yaşayacağımızı hissettirdin. Ve inandım

 Bu inançla hep sevgi dolu bir elmanın Yarısı gibi olacağımızı ve hayatının bundan sonraki dönemlerin birlikte huzur ve güven dolu aşkla geçireceğimizi hissettirdi. Bunları senin bana verdiğin güven huzur keyif Anlayış cesaret ve sevgi oldu ve tüm bu güzel Duyguları sen hissettirdin ve mutlu oldum .

 Seninle her şeyi konuşabilmek, paylaşmak beni çok mutlu ettin. Seninle çok mutlu olacağımızı her konuda birbirimizi her konuda yetebileceğimizi hissettirdin.

 Beni bugün ve tüm zamanlara doğru mutlu edeceğini hissettirdin . Birlikte bugün ve tüm zamanlara doğru hep mutlu huzurlu sağlıklı aşk ve sadakatle mutlu olacağımızı beni mutlu edeceğine inandırdın ve hissettirdin .senin için önemli ve değerli olduğumu hissetmek seninle olmak çok keyifli. Bana yaşattığım tüm güzel duygular için teşekkürler.

 

Taner bey Size bu mektubu yazdıktan iki gün sonra bir buluşmamda bu yazdıklarımı duymak karşımdaki kişi tarafından çok keyifliydi. Her şey için teşekkürler size de iyi ki varsınız iyi ki tanıştım sizlerle

 

Sevgi ve saygıyla


Yorum: Ayça hanım çalışmayı 2 şubatta doğru insanı hayatına çekmekle ilgili 14 şubat tarihi için yaptı. Çalışmanın etkili olduğunu söyleyebiliriz….. Tebrikleeer

 

 

 

Sevgiler,

Taner Akçakanat

Geçmiş Yaşam Terapisti ve Spiritüel Yaşam Koçu

www.tanerakcakanat.com

Eğitim ve seans almak için;

İletişim : 0312 803 23 90

            : 0553 918 4812

 E mail : http://www.tanerakcakanat.com/